Grand Opening Party

Péntek 13., jó hangulat, mérföldkő, fontos emberek egy helyen… mindez hol?

Péntek 13. számunkra szerencsés volt a babona ellenére is. Ekkor tartottuk meg az első hivatalos bemutatkozó eseményünket, ami egyben az OfficeLab113 életében az első mérföldkő is volt.

Külön öröm számunkra, hogy nagy számban tiszteltek meg érdeklődésükkel és jelenlétükkel az élet különböző területeinek ismert szereplői.

Velünk ünnepeltek a vállalkozói szféra, a művész-, és sportélet, a rendezvény és HR szakma jeles képviselői. Vendégeink megismerkedhettek a tágas közösségi térrel, amely egyidejűleg 20-22 fő egyéni munkavégzését teszi lehetővé. A tárgyalóban falatozók, beszélgetők egy vetítés révén követhették nyomon stílusos irodánk létrejöttének életképeit és a kellemes őszi estén a hangulatos kültéri teraszunkat is élvezhették.

Meghívottaink visszajelzései megerősítik, hogy hitvallásunk megállja helyét, miszerint a felejthetetlen élményhez az igényes, egyedi környezet mellett nélkülözhetetlen a minőségi és finom étel-, italválaszték, amiből ezen az estén nem volt hiány.

Az est folyamán mindenki személyesen meggyőződhetett arról, hogy ez a tér kiválóan alkalmas a teljesség igénye nélkül: VIP-parti, céges rendezvények, állófogadások rendezésére is.

Az OfficeLab113 lelkes csapata partner bármilyen rendezvénnyel kapcsolatos egyedi igény, elképzelés megvalósításában.

Külön köszönet állandó partnereink támogatásáért: a catering szolgáltatást nyújtó Sugar Bowling & Pub-nak, a profi fotós munkáért Szaka Józsefnek, és a hangulatfelelős DJ Gerinek.

Ön és Cége helyszínt keres? Mi szívesen lennénk házigazdája a jövőben színvonalas, zártkörű eseményének.

Idei terveink között szerepel igény szerint további események megrendezése. Sok szeretettel várjuk mikulásra, karácsonyra, akár szilveszterre.

Az OfficeLab113 csapata kellemes ünnepeket kíván Önnek és jövőre is találkozzunk ugyanitt!

www.officelab113.com
e-mail: contact@officelab113.com

Tudta?  

Az OfficeLab113 Coworking iroda azt a célt tűzte maga elé, hogy inspiráló irodai környezetet biztosítson azok számára, akik nem akarnak hagyományos irodai térben dolgozni és a munka mellett szeretnének tapasztalatokat cserélni, ismerkedni. Tulajdonképpen átmenet a bérelhető iroda és a klub vagy internet cafe közt. Csak egy hordozható számítógépre van szükséged, a többi feltételt – internet kapcsolat, modern design, konyha, fénymásolás, nyomtatás, adó- és HR tanácsadás, könyvelés stb. – irodánk biztosítja. Akár néhány órára is bérelhető itt munkahely, tárgyaló.