Bioenergetika a Silvanusban

A DUNAKANYAR ÉS A PILIS SZÍVÉBEN, 40 KM-RE BUDAPESTTŐL, CSODÁLATOS ÉLMÉNYEK VÁRNAK ÖNRE!

Ön átélte már a Silvanus-érzést?

Visegrádon, a Fekete-hegy tetején a négycsillagos Hotel Silvanus Európa talán legszebb fekvésű szállodája, a nyugalom oázisa. A Föld szívcsakrájának intenzív erővonalai által körülölelt szállodánkban a pihenés, a feltöltődés, sőt a gyógyulás fogalmai is új értelmet nyernek. Aki már járt nálunk, az tudja, hogy a Silvanus külön világ, egy érintetlen kis sziget, ahová nem ér el a hétköznapok gondja-baja, ahol városi zajok helyett lombok halk nesze és madárcsicsergés suttogja a fülünkbe, hogy kivételes helyen vagyunk.

Szállodánk 1971-ben épült, a Nemzetközi Vadászkiállítás alkalmából. Az azóta eltelt évek során felújítások, korszerűsítések sora következett. 1999-ben a napkollektorok és a szelektív hulladékgyűjtés bevezetésének köszönhetően elnyertük „Az év zöld szállodája”, rá egy évre pedig „Az év wellness szállodája” kitüntető címet is. 2009-ben szállodai kapacitásunk 151 szobára nőtt, a harmadik és negyedik emeleten tágas és kényelmes superior szobákat alakítottunk ki. Büszkék vagyunk wellness-központunk fejlesztésére és bővítésére is. A 2011-ben átadott szabadtéri gyermek- és élménymedencénkből lélegzetelállító panoráma nyílik a Dunakanyarra és a Pilisre, talán ennek is köszönhető, hogy a szakmai zsűri még ugyanebben az évben „Az év medencéjének” választotta. Az adottságoknak és a kiváló tervezésnek köszönhetően vendégeink úgy érezhetik, mintha medencénkből egyenesen a Dunába úszhatnának át.

Szállodánk 6 konferenciaterme (max. 240 fő kapacitás) mind természetes megvilágítású, projectorral, internettel és minden egyéb modern technikai eszközzel fel van szerelve. Csapatépítő programok lebonyolítására jobb helyszínt keresve sem találni, profi munkatársaink pedig a szervezésben és a lebonyolításban is segítséget nyújtanak. Minden hozzánk érkező csoportos rendezvény összes résztvevőjének garantáljuk a feledhetetlen és izgalmas élményeket.

Szállodánk sörözője beépített hangtechnikával, tekepályával, biliárd- és csócsóasztallal, darts lehetőséggel is rendelkezik, így kiváló környezetet és lehetőségeket nyújt céges partik megrendezésére.

Pihenni, szépülni vágyó vendégeinket a wellness részleg úszó- és élménymedencéin, a szabadtéri panorámamedencén és a jacuzzin túl, só-, aroma- és gőzkabin, finn szauna, infraszauna és kandallós pihenőhely is várja. A feltöltődésre és gyógyulásra áhítók pedig igénybe vehetik Guinot szépségszalonunk kezeléseit és Calendula Vital Terápiás Intézetünk ayurvédikus masszázsait. Fitnesztermünkben és squashpályánkon ki-ki kedvére sportolhat, erősíthet.

Nemzetközi hírű éttermünkben mesterszakácsunk, Ponácz Rozália és csapata ízletes ételkölteményekkel és válogatott borokkal várja Önöket! Különleges programjaink között pedig megtalálhatják a reneszánsz korabeli lakomáktól kezdve a római tógapartin át a hangulatos magyaros grillpartiig mindazt, ami szemnek, szájnak ingere, szívnek és léleknek vágya lehet.

A Hotel Silvanus készen áll és várja Önt!

INFORMÁCIÓ

Silvanus Konferencia és Sport Hotel****
H-2025 Visegrád, Fekete-hegy
Tel.: +36 26 / 398 311, Fax: +36 26 / 597 516
www.hotelsilvanus.hu
reception@hotelsilvanus.hu
info@hotelsilvanus.hu