Springday Health Club

SPRINGDAY HEALTH CLUB – MAGYARORSZÁG EGYIK LEGNAGYOBB EGÉSZSÉG ÉS FITNESS KLUBJA!

Köszöntünk varázslatos wellness részlegünkön, ahol igazi nyugalomsziget vár.

WELLNESS BELÉPŐ MÁR 3500 FT-TÓL! 

A wellness belépő ára tartalmazza a 4 óra díjtalan parkolási lehetőséget, minden hétvégén, ünnepnapon és szabadnapon.

Pezsgőfürdőnk a hangulatvilágításnak és a gyönyörű környezetnek köszönhetően igazán varázslatos, romantikus és sejtelmes világ tárul eléd. A pezsgőfürdőben üldögélve a hatalmas üvegfalakon át közvetlen kilátás nyílik a belső füves-fás udvarra.

Speciális, környezetbarát technológiával kialakított vízforgató berendezés biztosítja vendégeink számára a mindig tökéletes vízminőséget az aqua medencében is. A medencét körülölelő kőfal és a beépített hangulatvilágítás gondoskodik arról, hogy vendégeink a külvilágot teljesen kizárva megtalálják a testi-lelki harmóniát.

Különleges szauna világ tárul eléd wellness részlegünkön, ahol speciális szauna felöntésekkel várunk, naponta két alkalommal is (hétköznapokon: 17:00; 19:00, hétvégén és ünnepnapokon 16:00; 18:00).

A masszázs segítségével  megélhetjük a test és gondolatok nyugalmát, a teljes kikapcsolódás és feltöltődés érzését. Szánj magadra néhány nyugodt, boldog percet, és engedd, hogy elhivatott, hozzáértő masszőrök kezelésbe vegyenek: kimasszírozzák a görcsöket, átgyúrják az izmokat, gyógyítják a testedet, lelkedet . A masszázzsal betegségeket előzhetünk meg, és az egészségünket őrizhetjük meg. Általa javítjuk a teljesítőképességünket, szépségünket.

Springday Health Club  – 1042 Budapest Árpád út 47-49.

www.springday.hu