Villa Vitae a luxus

Az aktív pihenés, a gasztronómiai élmények, az egészséges életmód, az exkluzív programok széles kínálata várja a Villa Vitae vendégeit. A Balatonfüred szőlőbirtokainak szomszédságában, páratlan kilátással a Tihanyi-félszigetre és a Balatonra található 17 szobás mediterrán butik hotel Provence atmoszféráját idézi. Luxus környezet, meghittség, otthonos hangulat, személyre szabott prémium szolgáltatások várják a privát és a céges vendégeket. A ház adottságait tekintve tökéletesen alkalmas arra, hogy családok, baráti társaságok, céges partnerek és alkalmazottak 1-2 napot elvonultan töltsenek, illetve programokat szervezzenek a Balaton-felvidékre vagy a szállodán belül.  Wellness-részleg, edzőterem, golfpálya, moziszoba áll a vendégek rendelkezésére. Látogatásokat lehet szervezni a szomszédos sajtmanufaktúrába, pincészetbe, a vitorlázástól a hőlégballonozásig megannyi kikapcsolódást nyújtó program vehető igénybe. A Villa Vitae személyzete minden egyéni vagy csoportos igénynek megfelelő minőségi szolgáltatást nyújt. Előfordult már, hogy csapatépítő tréningre érkezett ügyfeleknek koktélos pókerestet szerveztek, máskor nappali filmforgatásra nyújtottak lehetőséget, majd este a moziszobában levetítették az elkészült filmet. Egy másik program keretében festők tanítják a vendégeket tájképek, csendéletek festésére borozgatás közben. Volt hogy egy cég helikopterező és vitorlás programot szervezett az alkalmazottainak. Az egyik csapatot körbevitték a Tihanyi-félsziget felett, a másik csapat a szálloda privát stégjéről hajóutat tett meg. Nyaranta vitorlásversenyeket, grillezős, kajakozós programokat is tartanak. Az is előfordult már, hogy tesztvezetésre vittek autókat a Káli- medence környékén.

A Villa Vitae egyik erőssége a kiemelkedően gazdag reggeli. A téli szezonban újdonságként bevezetik a céges brunchokat olyan vendégeknek is, akik nem feltétlenül töltik az éjszakát a szállodában. Az ünnepi időszakban inkább privát vendégek keresik fel a villa hotelt, ahol a szokásos ünnepi menü mellett külön gasztronómiai estet is szerveznek. A karácsonyi hangulat elmaradhatatlan része a forralt bor és a gesztenyesütés a teraszon, a meghitt mozizás ünnepi filmekkel. A téli program sorában látogatásokat szerveznek kézműves helyekre, borospincékbe, a Tihanyi-félszigetre. Szilveszterkor főként baráti társaságok veszik ki a szállodát két- három napra. Az elmaradhatatlan tűzijáték mellett zenészek gondoskodnak a hangulatról.  A gondoskodó személyzet bármilyen extra kívánságot teljesít ezen a téren. 

A Villa Vitae vendégköre javarészt magyarokból áll. Nyáron szép számmal érkeznek külföldiek is, többek között amerikai és kanadai biciklis csoportok. A jövőben szeretnének még hatékonyabban nyitni a külföldi vendégek felé. Hamarosan beindul a villa hotel gyógyászati részlegének a fejlesztése. A beavatkozás-mentesség, a természetesség jegyében a test, lélek, szellem együtt kezelésére törekednek. Természetgyógyász végzi az állapotfelmérést, az étrend és életmód tanácsadást. A  gyógymasszázstól az akupunktúrán át a sejtgenerálást serkentő mágneses kezelésekig a leghatékonyabb természetes módszereket alkalmazzák.

Szentgyörgyi Rita