Hirdetés

A világsiker küszöbén

Google Plus

Idén nyáron új magyar számítógépes játék került a piacra, amely egy nagy külföldi kiadó jóvoltából az egész világon elérhető, számtalan formában. Exkluzív kulisszatitkok következnek!

A fekete humorral töltött játék egy Clawville nevű városkában játszódik, hősei Sonny Featherland és Marty MacChicken. A páros, a város legjobb magánnyomozói, a szálak pedig egy csodálatos énekesnő körül bonyolódnak. A történet első pillantásra átlagos detektívsztorinak tűnik, a csavar ott található, hogy a szereplőknek állatfeje van…

 

Az énekesnő teste egy igazi fotómodellé, amit rengeteg szögből fotóztak. Az ötletgazda, Varga Bánk Bálint is sokszor feltűnik a „vásznon”. Mellettük még a 8-10 fős, grafikusokat, animátorokat és fotósokat felvonultató alkotói csapat néhány tagjának a teste is szerepet kapott, köszönhetően Ludas Zoltánnak, aki grafikusként és fotósként lefotózza, majd megálmodja, megrajzolja a figurákat.

Az angol nyelvű játék szinkronja londoni stúdióban készült, profi színészek segítségével. A Chicken Police számítógépes játék készítésének a legizgalmasabb pillanatait természetesen az állatok fényképezése jelentette. A hősnő egy orosz kék macska fejét hordja, sok jelentkező volt erre a szerepre, ezért válogatást kellett tartani. A nyertes, már a játék előtt annyira menő volt, hogy saját insta oldallal rendelkezett...

A mosómedve és más állatok fotózása nem műteremben történt, hanem vadasparkban, nyúlketrecben és hasonló, a fotóst komolyan próbára tevő körülmények között.

Benedek Attila

Képek

A világsiker küszöbénA világsiker küszöbénA világsiker küszöbén

Google Plus

Galéria

A világsiker küszöbén
  • A világsiker küszöbén
  • A világsiker küszöbén
  • A világsiker küszöbén

Hirdetés