Grand Hotel Esztergom

2021. július 1-jén nyitott a Dunakanyar legújabb hotele, a Grand Hotel Esztergom, 4 csillagos superior szálloda. Üzemeltetője a Continental Group magyar tulajdonú szállodaüzemeltető cég, a magyar turisztikai szakma egyik meghatározó szereplője.

A lobbyba érkezve grandiózus terek, kifinomult, modern design fogadja a vendégeket. 126 igényesen berendezett szobát és 23 tágas luxuslakosztályt kínál 4 szinten, melyekből csodás panoráma nyílik az esztergomi bazilikára és a pilisi erdőre.

A ház kivételes konferencia- és rendezvénykapacitással bír. Méretét, felszereltségét és jellemzőit tekintve is hiánypótló a régióban. Közel 400 négyzetméteres rendezvényterme kiváló lehetőséget biztosít állófogadásokra, bankettvacsorákra, valamint 350 négyzetméteres, természetes fényű, kör alakú előadóterme és öt felszerelt panorámás tárgyalóterme a legkülönbözőbb céges és egyéb rendezvényigények kielégítésre alkalmas.

Pepper, a szálloda beszélő robotja várja az érkező gyerekeket a lobbyban. Pepper egy robotgyerek, aki képes elcsevegni gyerekekkel, vagy akár útbaigazítást, tájékoztatást adni a felnőtteknek.

Szeptemberben nyíló 700 négyzetméteres rekreációs tér is várja a vendégeket, ami nemcsak kicsiknek, de felnőtteknek is óriási élményt nyújt, sőt, akár csapatépítések helyszínéül is szolgálhat majd. Mi várja a vendégeket még itt? Virtuális játéksarok XBOX-szal, Playstationnel, Laser-Mase, avagy egy lézermező, ahol úgy érezheti magát mindenki, mint egy akciófilmben. Egy csapatverseny helyszíne is lehet, sőt ez úgy került kialakításra, hogy mozgássérültek is élvezhessék a pályát. Versenyszelleműeknek a kedvence a tag-challange lesz, ahol különböző nehézségű ügyességi feladatok várnak a pályán, amit időre kell teljesíteni.

A rekreációs térben helyet kap majd egy büfé is, ahol játék után megpihenhetünk, de mindezek mellett a hagyományos szórakozási lehetőségek is megtalálhatóak majd: ping-pong, csocsó, léghoki, játéktér és kültéri játszótér is.

A hotel szomszédságában található Esztergom híres élményfürdője, az Aquasziget, ahová a Grand Hotel Esztergom vendégei számára a belépőjegy benne van az szobaárban. Az élményfürdő szeptember 5-én felújítási munkálatok miatt bezár, de télen megújulva nyitja meg kapuit.

A szálloda maga is nyújt wellness-szolgáltatásokat, ősszel nyíló panorámás, tetőtéri wellnessrészlege egy kisebb befogadóképességű, exkluzív Luxus Wellness Lounge lesz.

Itt a vendégeknek lehetősége lesz nyugodt körülmények között kikapcsolódni, a Dunakanyar fővárosának, Esztergomnak mesés látképét csodálva. A szolgáltatásokat és a napsütötte terasz nyugalmát a terület “adults-only” jellegéből adódóan zavartalanul élvezhetik vendégeink.

A további kényeztetésről és rekreációról exkluzív szaunavilágunk gondoskodik, egyéb wellness szolgáltatásaink lehetőséget nyújtanak a teljes testi-lelki regenerációra, legyen szó masszázsról, gőzkabinról vagy egy frissen készített detox smoothie elfogyasztásáról a Wellness Lounge-ban.

„Esztergom óriási fejlődésen megy keresztül. Örömünkre szolgál, hogy részesei lehetünk ennek, és bízunk benne, hogy nagyban hozzájárulhatunk. Nagy hangsúlyt fektetünk már most arra, hogy a városban felfedezhető látnivalókat, szolgáltatókat megmutassuk a vendégeknek, és velük együtt tegyük az ittlétüket emlékezetessé.” – mondja Gortvai Viktor, szállodaigazgató.

www.grandhotelesztergom.hu

Megosztom