Pizza-Pizza-Pizza
Ki ne ismerné és szeretné a jó pizzát, de mi köze a pizzának a grillhez, hát az igazán jó pizza fatüzelésű kemencében készül 400 0C feletti hőmérsékleten. Nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik, hiszen a sok varázslat mellett az igazi pizzatészta nem áll másból, mint 00 – ás liszt, víz, só és nagyon kevés élesztő. Ezek után már csak időre van szükség, hiszen a tésztát nem csak megkelni hagyjuk, hanem elég időt adunk arra, hogy fermentálódjon is. Így tudjuk elérni az igazán ropogós mégis könnyű légies tésztát sütés után.
A másik fontos összetevő, a feltét ahol kifejezetten ügyelnünk kell a mennyiségre és minőségre. Az igazán kiváló pizzán, soha nincsen sok feltét, viszont minőségében kiemelkedőnek kell lennie.
Ha igazán jó nápolyi pizzát eszünk, a legjobb, amit tehetünk, ha margherita pizzát választunk, ami talán a legjobban adja vissza Olaszország színeit és ízeit.