A Szőnyi úti BVSC-uszoda tőszomszédságában üzemel három esztendeje a legnépszerűbb zuglói vendéglátóhelyek közé tartozó Sport Bisztró.

„A legfontosabb tudnivaló, hogy a BVSC sportolóinak kiszolgálására alakultunk, akik idejárnak egész évben. Mi magunk tudjuk megoldani étkeztetésüket, ily módon járulva hozzá a sportsikerekhez” – mesélte magazinunknak Pál Zsolt ügyvezető igazgató, hozzáfűzve, hogy a versenyzőkön kívül az étterem kedvelt hellyé nőtte ki magát az egész BVSC-társadalom, a családok, a rajongók, a zuglóiak és a közelebbi kerületekben lakók körében egyaránt.

A bisztró kinézete, a remek dizájn Zobor Lászlót dicséri. Ahogyan Pál Zsolt fogalmazott: „A kitűnő belsőépítész kiváló ízléssel oldotta meg a feladatot, a belső tartalmat pedig azok az emberek adják, akik benne dolgoznak.  De köszönet jár a klubvezetőknek, Szatmáry Kristófnak, Szentpáli Gábornak és Tóth Sándornak is, akik folyamatosan segítettek nekünk abban, hogy ilyen széppé-jóvá váljunk.”

Az étterem közkedveltségéhez nagyban hozzájárul a rendre változatos étlappal és étkekkel kirukkoló kreatív séf, ifj. Bíró Péter is.

„Változatlan célunk, hogy egy nagy sportklubbal szimbiózisban tevékenykedő, folyamatosan jól működő étterem legyünk, ami az eddigi hatékony csapatmunkán alapul” – mondta az ügyvezető igazgató. 

Nagy András üzletvezető szolgáltatásaik közül a házhoz szállítást emelte ki, idézve a beszédes szlogent: „Zuglóból a zuglóiaknak!”. Minden nap 11-től este 11-ig tartanak nyitva, s aki betér hozzájuk, az egyszerű ételektől, így a lecsótól kezdve a rántott csirkén át az új keletű slágerig, a hikoriig bőséges választékkal találkozik. Nem hiányzik a kínálatból a pizza sem, amely kizárólag olasz alapanyagból készül.

www.sportbisztro.hu

Megosztom