Hirdetés

Ahol a horgászat kezdődik...

Google Plus

Júniusban jeles jubileumot ünnepelhetett a Geiger-família: egy év híján éppen negyedszázada nyílt meg családi vállalkozásuk, a Keleti Horgászbolt, amely rendületlenül szolgálja ki és látja el a halfogás szenvedélyes elkötelezettjeit minden szükséges eszközzel. Elhelyezkedése eleve kiváló: a Bethlen és a Garay utca sarkán, alig néhány percnyi gyaloglásra van a Keleti pályaudvartól.

„A belváros közepén vagyunk, és mondhatom, hogy huszonnégy éve biztosítjuk portékáink mellett a nyugodt légkört is vásárlóinknak – mutatott rá boltjuk további vonzerejére Geiger Viktória tulajdonos. – Nálunk mindig családias a hangulat, erre is nagyon odafigyelünk.”

A hajdani békeidőket idéző kiskereskedés egyik utolsó hírmondója Erzsébetváros e részének, amely tartja népszerűségét, őrzi látogatottságát, köszönhetően a hamisítatlan „horgászcsalik” seregének, élén a bojlis, feederes, pergető és más horgászbotokkal, minden mennyiségben és minőségben.

„Családi vállalkozásként működünk, szüleim is ezzel foglalkoznak mind a mai napig. Ebbe születtem bele, s meghatározó volt, hogy gyerekkoromban eljártam édesapámmal horgászni” – mesélte Viktória, aki kitért rá, hogy évek óta vannak visszajáró vevőik, de jellemzőbbek ma már a teljes családok, amelyek a hétvégeket vízparton töltik, és létformájuk szerves része a horgászat is. Ennél fogva a boltban picike gyerekbotokat is árulnak, az utóbbi pár évben pedig a jobbára elittermékeket vásárló, kimondottan kapitális halakra vadászó fiatalok hada jelent meg a vevőkörben.

„Amúgy a horgászok táborát gyarapítom magam is, bár én mindig visszadobom a kifogott halat...” – mesélte Geiger Viktória, aki magukat ajánlva okkal és hitelesen hivatkozhat boltjuk jelmondatára: ez az a hely, ahol a horgászat kezdődik...

www.keletihb.hu

 

Képek

Ahol a horgászat kezdődik...Ahol a horgászat kezdődik...Ahol a horgászat kezdődik...Ahol a horgászat kezdődik...Ahol a horgászat kezdődik...Ahol a horgászat kezdődik...

Google Plus

Galéria

Ahol a horgászat kezdődik...
  • Ahol a horgászat kezdődik...
  • Ahol a horgászat kezdődik...
  • Ahol a horgászat kezdődik...
  • Ahol a horgászat kezdődik...
  • Ahol a horgászat kezdődik...
  • Ahol a horgászat kezdődik...

Hirdetés