Spatrend Expo Live 2020

Hagyományosan minden év tavaszán nyitja meg kapuit a SpaTrend Expo, Magyarország talán legnagyobb jakuzzi kiállítása és vására.

“A kialakult helyzet ellenére sem szerettük volna, hogy ebben az évben elmaradjon eseményünk, ezért eljött az idő, hogy bemutassuk Magyarország első online masszázsmedence kiállítását és vásárát, a SpaTrend Expo Live 2020-at! Idén új formában, élő közvetítésekkel, ONLINE került megrendezésre a várva várt esemény.”

Aki követte minden nap közösségi csatornáikon a SpaTrendet május 11-16. között, mindent megtudhatott a legkorszerűbb masszázsmedencék újdonságairól, aktualitásairól és az élvonalbeli trendekről! A jakuzzikon túl a nézők válogathattak a minőségi kerti bútorok, grillsütők, napernyők, szaunák és gőzkabinok sokaságából is!

Mindezt pedig sztárvendégekkel (Tóth Gabi, Gajdos Tamás, Talmácsi Gábor, Gianni Annoni és Katus Attila), gasztronómiai különlegességekkel, nyereményjátékokkal és kedvezményekkel fűszerezve!

Ha valaki lemaradt volna, akkor se csüggedjen, az alábbi platformokon visszanézheti a videókat:

Facebook: https://www.facebook.com/spatrend.hu
YouTube:  https://www.youtube.com/user/SpaTrendChannel
Instagram:  https://www.instagram.com/spatrendhungary/

“Köszönjük, hogy velünk tartottatok, reméljük jól éreztétek magatokat az online térben, és az egyéb programok mellett segíthettünk Nektek a legmegfelelőbb masszázsmedence kiválasztásában is!”

Megosztom