10 éves a Bonbonier

Erdélyi Nóra chocholatier, csokoládémester, a Bonbonier Galéria és kávézó egyik tulajdonosa visszatérő riportalanyunk, akiről tudjuk, hogy mindig is a csokoládéval szeretett volna foglalkozni. Nóra azon kevesek egyike, akinek sikerült gyerekkori álmát valóra váltani.

A 2022-es év számunkra 2 díjat is hozott. A Mákos-citromos bonbonunk és a Málnás trüffelünk Londonban elnyert egy-egy Great Taste csillagot, mely díjátadó a gasztronómia Oscarjának felel meg. Az egyik díjnyertes kreációnk, a málnás-trüffel bonbonunk, mely teljesen vegán és ráadásul kakaó gyümölcsléből készült. Svájcban kóstoltam először kakaó gyümölcsléből, kakaómézből készült bonbont, amit azonnal megszerettem. Koncepciókat állítok fel, recepteket írok, majd kipróbáljuk, szelektálunk, finomítunk. Ilyenkor születik meg a bonbon ízvilága és azt követi a külső megjelenés.

Egy formában húsz-negyven darab bonbont tudunk legyártani. Egy nap alatt egy komolyabb mennyiség, nyolc-tízezer darab bonbon elkészítésére van kapacitásunk.

Ezáltal last minute rendeléseket is be tudunk vállalni, mivel hatékonyak és rugalmasak vagyunk.

Időszaki kiállításokkal, galériamegnyitókkal, szülinapi és céges partikkal, élő koncertekkel, csokoládé workshopokkal, csokoládékóstolóinkkal gazdagítjuk az édességeink, süteményeink repertoárjának bemutatását. Perui, dominikai, madagaszkári, venezuelai vagy ecuadori csokoládéból készült forrócsokijainkat, péksüteményeinket, csigáinkat is szeretik, melyek több különleges ízben, gesztenyés, szilvás, diós-vaníliás, mazsolás-túrós, pisztáciás és nutellás töltelékkel is kaphatóak. Az eredeti irányvonal a bonbon, ezért is Bonbonier a cégünk neve. Tematizáljuk kreációinkat, így Gentlemen’s choice, Ladies´ choice, Sweet dreams, Hungaricum, Hungarian wines, Wiener és Budapest Gourmet kollekcióink vannak, a különböző trüffelválogatásainkkal egyetemben. Sok vagyunk az egyben, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt mind az ízvilág, mind a mennyiség tekintetében. Az egy-egy darabtól a kilenc darabos válogatásainkon keresztül, a huszonegy darabos különlegességeinkig minden igényt kielégítünk. Mindezt személyre szabottan, saját díszdobozainkba csomagoljuk, a megrendelők, vásárlók kívánsága szerint.

Újításként, mely szintén szenvedélyemmé nőtte ki immár magát, egyedi torták készítését is vállaljuk, legyen az születésnapi, esküvői vagy bármilyen más torta. A témák kimeríthetetlen tárházából két egyforma soha nem készül. Ezen felül főzött fagylaltjainkat is imádjak, melyek terveink szerint a téli időszakban is elérhetőek lesznek.

Természetesen minden felsorolt termékünk, webshopunkon keresztül is elérhető, megrendelhető – tudtuk meg a 10 éves jubileumát ünneplő Chocolatiertől, Erdélyi Nórától.

www.bonbonier.hu

Megosztom