A megújult Sportbisztró

A Sportbisztró a sportolók körében fogalom. A BVSC úszoda követlen szomszédságában található vendéglátóegység nemcsak a sportolók törzshelye, hanem a sportot szerető vendégek és a minőségi ételeket kedvelők egyik kedvenc gasztronómiai találkozóhelye is.

Pál Zsolttal, a Sportbisztró elsőszámú vezetőjével beszélgettünk.

–  Próbálunk állandóan megújulni. Hitünk szerint ez a siker egyik záloga. Félévente változtatjuk étlapunk repertoárját és havi rendszerességgel cserélődik a séfünk, Bíró Péter ajánlata. Kibővített, zárható üvegteraszunkkal befogadóképességünket 20 %-kal növeltük, így immár közel másfélszáz vendéget tudunk egyidőben fogadni, leültetni.

Az idei év ismert nehézségei ellenére a sporteseményekre nem panaszkodhatunk. Baráti társaságok, családok izgulhatták végig, akár a foci EB izgalmas pillanatait, akár a nyári olimpia teljes programját és akkor még nem beszéltem a Forma 1-ről és a BL-meccsekről. Öt monitor és egy projektor segítségével biztosítjuk a sportesemények megtekintését, az összes létező sportcsatorna repertoárjából.   Természetesen a legnagyobb sikere a „BL teraszunkon” található projektorunk, hatalmas kivetítőjének van. Olyan is van, aki egy kávéra vagy egy sörre tér be hozzánk, de rengeteg menüs törzsvendég is megfordul nálunk. Étlapunkból több mint félszáz étel közül lehet választani és közepes árfekvésünknek köszönhetően nagyságrendileg hatezer forintból egy háromfogásos ebédet vagy vacsorát lehet elfogyasztani.

Előfordul, hogy 40-50 olimpiai érem tulajdonosa egy időben van jelen éttermünkben, amely a sportolók és sportot szeretők körében egy hívogató, imponáló jelenség. Túlzás nélkül kijelenthetem, hogy a medencén kívül, főleg a vízilabdások fellegvára a Sportbisztró. De természetesen minden igényt próbálunk kielégíteni a sportesemények közvetítésén túl, legyen az esküvő, céges parti, szülinapi összejövetel vagy fogadás.

A legközelebbi célunk zenés esték bevezetése, ahol egy kellemes gitár vagy éppen szaxofonjáték mellett, válogatott borok kíséretében akár egy hatfogásos vacsorát prezentálunk a zárt, baráti társaságok részére, tervezetten 10-12 ezer forintos, baráti áron.

www.sportbisztro.hu

Megosztom