A nagy számok vonzásában

Stadion Event és Gólvonal Bisztró – ahol a mennyiség csak a minőséggel együtt létezhet

A rendezvényszervezés, catering szolgáltatás és étteremüzemeltetés nem hiába szakma, a stadion vendéglátás pedig különösen egyedi feladat. Nem csak a nagy létszám miatt igényel nagy odafigyelést és logisztikát, hanem a sokrétű vendégkör és igény is kihívás elé állítja az ebben dolgozó szakembereket. A Groupama Aréna aljában lévő Gólvonal Bisztró pedig egy teljesen más, de ugyancsak magas színvonalú munkát kíván, mint amilyen a VIP vagy közönségforgalmi vendégek ellátása. A stadion falain belül folyó munkáról az ügyvezető, Gáldi László mesélt.

A nagy számok határozzák meg a Groupama Aréna életét. A VIP rendezvényeinken közel háromezer embert tudunk kiszolgálni minőségi ételekkel, választékos italkínálattal, képzett személyzettel. Ezen felül harmincnégy Sky Box üzemeltetését is ellátjuk. Mindemellett, egy teltházas rendezvénynél, legyen az mérkőzés vagy koncert, huszonkétezer embert kell tudnunk vendégként kiszolgálni, méghozzá gyorsan és precízen. Munkánk során a legmagasabb UEFA sztenderdeknek is megfelelünk és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy tevékenységünket Európa egyik legmodernebb stadionjában végezzük.

Gáldi László, tizennyolc éves kora óta dolgozik a vendéglátásban és azonnal üzletvezető-helyettesként kezdte pályafutását. Immár, közel harminc éve van a szakmában, ebből tíz évet külföldön töltött el, s jelen pillanatban az Eventrend Group egyik ügyvezetőjeként dolgozik. Vendéglátóipari szakközgazdász diplomája, valamint egy kereskedelmi és vendéglátóipari főiskolai végzettsége is van. A Groupama Aréna komplexumában 2015-ben bankett vezetőként kezdte, a későbbiekben bankett igazgató lett, jelen pillanatban pedig ügyvezető igazgató.

Nem csak a Groupama Aréna kizárólagos szolgáltatója vagyunk, de az épület aljában található Gólvonal Bisztró üzemeltetése is hozzánk tartozik, amely hétfőtől péntekig van nyitva. Ez az egységünk akkor is fogad vendégeket, amikor az Arénában egyébként nincs rendezvény, kifejezetten üzleti vagy baráti beszélgetésekhez, csapatos meccsnézésekhez találtuk ki, hogy legyen egy hely, ahol a sportok szerelmesei össze tudnak ülni, társasági életet tudnak élni, mindezt óriástévék között, ahol folyamatosan nyomon tudják követni a pályák eseményeit, és ha kedvük tartja, a Fradi shopban is vásárolhatnak.  

A Gólvonal Bisztró kínálatában sportos, egészségtudatos ételek is szerepelnek, de a színvonalasság alapvetően jellemzi a több fogásos menüinket, és az a’la carte kínálatunkat is. Mindez úgy lett kialakítva, hogy azok is élvezhessék konyhánk remekeit, akik napközben betérnek egyet ebédelni, vagy délután egy kellemes baráti beszélgetésre vágynak, ám rendezvényekre is fel vagyunk készülve. Legény-és leánybúcsú, lakodalom, szülinap, családi vagy céges rendezvények, workshopok esetén 70-80, esetenként 100 embert is kényelmesen el tudunk helyezni és ki tudunk szolgálni. Táncestek, de akár még tematikus kvíz, meccsnézős estek sem ritkák, amikor kedvenceinkkel is összefuthatunk.

Egy állandó, tízfős stábbal működünk, de igény esetén, háromszáz fős, kipróbált, jól bevált gárdával dolgozunk, akik főleg diákszövetkezetektől és különböző munkaerő közvetítő cégeken keresztül kapnak munkalehetőséget. Kulcsembereinkre, „góllövőinkre” kitérve, Wolf András Corporate séf segíti a séf munkáját, menük összeállításával, kreatív ötletekkel, tanácsadással. Gyökeres Gábor séf fő feladata az operatív irányítás. Tóth Balázs pedig bisztróséfként tevékenykedik. Mindenkire jellemző az, hogy csapatban dolgoznak és a legjobb elérésére törekednek.

Az Aréna ellátása és a Gólvonal Bisztró üzemeltetése egy nagy egész része, nevezetesen az immár 30 éves Eventrend Groupé. A cégcsoport a magyar vendéglátás, üzemeltetés, rendezvényszervezés és a szállodaipari szolgáltatások területén működik, és olyan ikonikus egységek üzemeltetése tartozik hozzá, mint a Gundel Étterem, a New York Kávéház, a Centrál Kávéház, a Főőrség, a Városliget Café vagy a Kossuth téri Séf Asztala. Az egész holding működése egy jól felépített belső képzési rendszeren is alapul, ez a Tehetségakadémia, ahol a jövő szakembereit képzik. Itt különböző licencek alapján kerülhetnek a kiválasztottak a számukra és számunkra legmegfelelőbb pozíciókba. Munkatársaink itt, korszerű és azonnal hasznosítható tudásra tehetnek szert. Vezetői kultúrájuk a támogatásra és elismerésre épül, emberközpontú szemléletük áthatja a mindennapjaikat, mely találkozik az Eventrend Group szellemiségét összefoglaló mottóval, amely szerint „Minden pillanat számít!”

www.eventrend.hu

Megosztom