Olasz is, magyar is, mediterrán is

Riso Restaurant & Terrace – Olasz is, magyar is, mediterrán is

A Budai Vár tövében, a Bécsi Kapu lábánál lelhető fel a népszerű fővárosi étterem, a Riso Restaurant & Terrace, ahol az egyik legjobb és legfinomabb pizzát tálalják fel, persze a névadó és szintén vendégcsalogató, gazdag rizottóválaszték, továbbá változatos húsételek, házi tészták és más, nagyrészt tradicionális olasz és hazai ízek bőséges kínálata mellett.

„2008-ban épült fel egy új szálloda, melynek részeként nyílt meg éttermünk elődje. Az akkori üzemeltetők szemlélete eltért a mi elképzelésünktől, amit 2011 nyara óta próbálunk eljuttatni a köztudatba, immáron Riso Ristorante & Terrace néven” – mesélte a tulajdonos, Takács László. Elárulta, hogy a Terrace szó nem véletlenül került bele az elnevezésbe, hiszen a vendégek valóban úgy érezhetik, hogy egy másik világba, idilli mediterrán környezetbe csöppentek, ehhez elegendő helyet foglalni a buja zöld növényzettel körülölelt, nyolcvan férőhelyes terasz asztalainál.

A kerthelyiség szinteltolásos építészeti kialakítása, a felső részen helyet kapott grillkonyha, a kényelmesen és tágasan elhelyezett bútorzat és a minden igényt kielégítő gyermekjátszótér intim és egyben otthonos, amely hétfőtől vasárnapig, naponta déli fél 12-től 23 óráig várja vendégeit.

Természetesen a még oly nagyszerű terasz és a vidám belső tér önmagában kevés lenne a külföldi és hazai vendégek megnyeréséhez és megtartásához, ahhoz változatos és vonzó étel-ital kínálat is szükségeltetik. És itt ez is adott. „Küldetésünk, hogy – fogalmaznak az étterem ars poeticájában: – minél magasabb színvonalú, barátságos kiszolgálás mellett kiváló minőségű ételeket, jó borokat fogyasszanak vendégeink páratlan hangulatú mediterrán környezetben.”

www.riso.hu

Megosztom