Igazi autentikus hangulat vár bennünket az Urban Betyár Étteremben, ahol egy néprajzi élményközpontot is találhatunk. Fő motívuma a XIX. századi betyárvilág, aminek elemeit tökéletes összhangba hozták a mai kor igényeivel. Az itt-ott megjelenő két évszázaddal ezelőtti tárgyak a lehető legtermészetesebben olvadnak bele az elegáns, letisztult enteriőrbe.

Az étterem á la carte ajánlatában nagyobb részt magyaros ételek találhatók, ám a nemzetközi konyha szerelmesei, sőt a vegetáriánusok, laktózérzékenyek is megtalálják a kedvükre valót. Sör- és borlapjukon is a hazai vonalat részesítik előnyben: csapolt Hedon-sört kérhetünk, vagy a Bortársaság különböző tájegységből származó termékei közül válogathatunk.

A 300 fő befogadóképességű étteremhez különtermek is társulnak, melyek bármilyen esemény megrendezésére alkalmasak. A konferenciatermet a legújabb technikával szerelték fel, és a mellette lévő kisebb, még hangulatosabb tükörteremmel is összenyitható. Büszkeségük az exkluzív VIP-helyiség, ahol meghitten, teljesen elszeparálva beszélgethetünk, tarthatunk üzleti tárgyalásokat.

Egy eredeti, 150 éves prés melletti körlépcsőn, vagy panorámaliften jutunk le a -1. szintre, ahol egy igazi néprajzi múzeumot alakítottak ki. Eredeti, korhű ruhák, eszközök, tárgyak között sétálgatva igazi vidékies életérzés tölt el bennünket, miközben megismerhetjük népünk hagyományait az innovatív technológiák segítségével, mint az audionarráció, illetve a holografikus kivetítés.

Az Urban Betyár ideális választás mindazok számára, akiknek a különleges ízek mellett a rendhagyó koncepciójú, látványvilágában páratlan, minden részletre odafigyelő, vendégmarasztaló miliő is számít.

www.urbanbetyar.com

Megosztom