A 30 éves vállalkozás már érett korba lépett, de megvan benne a fiatalos lendület is sok innovatív ötlettel és megoldással.

Mint azt a jubileumát ünneplő cég ügyvezető-tulajdonosa, Tóth Ferenc lapunknak elmesélte, a céget 1990-ben alapította idősebb Tóth Ferenc, de már ő viszi tovább az üzletet. Az önkiszolgáló éttermekre specializálódott vállalkozás számára az MVM munkahelyi étkezője volt az első feladat. Azóta szó szerint egy tucat éttermük lett. A 30 év alatt pedig a közétkeztetési piac komoly szereplőjévé váltak, amit az is jelez, hogy több mint 200 embernek tudnak stabil megélhetést biztosítani.

A vállalkozás biztos működését szolgálja az is, hogy nemcsak egy lábon állnak, hanem egy másik iparágban is működnek: cégek, közületeknek számára végeznek professzionális épülettisztítást, így például ózonos fertőtlenítést és alpinista technikával végzett ablakmosást is vállalnak.

Ami pedig az éttermeiket illeti, a Gastszolg Kft. esetében nem egy központi gyárszerű konyhát kell elképzelni, hanem sok egyedi éttermet, amelynek mind külön konyhája és séfje van. Nyilvános és zárt éttermeikben alapvető fontosságú, hogy megtalálják a vendégeik ízlését, így a hozzájuk betérők szinte a nagymama főztjének ízeivel találkozhatnak, mindemellett a korszerű konyhatechnológia, a minőségi alapanyagok, valamint a korszerű étrendek alapján összeállított menük is biztosítják, hogy mindez egészséges is legyen.

A Gastszolg folyamatosan keresi a lehetőséget, így most éppen nagy fába vágták a fejszéjüket, hiszen a 30 évnyi szakmai tapasztalatot egy egészen modern, új és innovatív bisztróban akarják összegezni. A Váci úti irodatengelyen dolgozók új önkiszolgáló étterme lehet majd a BC140, amely a terveik szerint a Gastszolg zászlóshajójává válhat.

www.gastszolg.hu

Megosztom