Az ízek kikötője

A Boathouse Budapest az egyik legújabb étterme és koktélbárja  a II/A. kerületnek, amelyet a Hidegkúti út 79. szám alatt találhatnak meg. Az étterem, rendkívül gyönyörű, barátságos, zöld övezetben helyezkedik és azzal a céllal jött létre, hogy kimagasló gasztronómiai élményt nyújtson mindenki számára. Teraszukat és egyedi, belső enteriőrüket önfeledten élvezhetik vendégeik, akik minden nap, minden órájában a legfontosabbak számukra. 

Éttermükben a legmagasabb minőségű hazai alapanyagokat használják fel a konyhában és a bárban egyaránt, ahol koktélokkal és italkülönlegességekkel kápráztatják el a kulináris élmények kedvelőit. 

Ételeik között könnyű előételek és saláták, halételek, húsételek, illetve ínycsiklandó desszertek sorakoznak. A designt és a koncepciót Bába Tamás tulajdonos álmodta és tervezte meg, melyet a vendéglátás és egyben a hajózás iránti szenvedélye ihletett. Ennek gyümölcsét ma már úgy hívják: Boathouse Budapest.

Csapatuk a gasztronómia és a vendéglátás magas színvonalát képviseli, s ezáltal nagyon fontos számukra az elégedett vendég, akit hozzáállásukkal és legfőképpen ételeik színes kínálatával igyekeznek elkápráztatni, minden egyes alkalommal újabb és újabb kulináris élvezeteket biztosítva számukra. Ez a szenzációs project nem jöhetett volna létre Húsi Norbert séf nélkül, aki egy professzionális szakember, barát és a csapat alappillére egyben.

A séf úr szavait idézve: “Debreceniként fontos számomra a vidéki alapanyagok használata, illetve azok az ízek, amelyeket otthon megszoktam. Több neves séf és étteremtulajdonos keze alatt megfordultam eddigi pályafutásom során. Számomra mai napig fontos a folyamatos fejlődés és a szakma iránti alázat. A Boathouse Budapest étlapját úgy alkottam meg, hogy kövesse a modern világot, de a magyar konyha hagyományait kedvelő vendégeink is tudjanak kedvükre választani.”

www.boathousebudapest.hu

Megosztom