A szüleim is vendéglátósok voltak és már az iskolás éveimben is besegítettem, beálltam a pult mögé vagy éppen ételt szállítottam édesapámmal, majd az élet több területén kipróbáltam magam, de mint látható, visszataláltam a gyökerekhez. Tudhattuk meg a Nautilus Hajós Bár és a Cakumpakk tulajdonosától, Hemera Zsolttól.

Mindig is szerettem, szeretek főzni és igazából 2013-ban robbantunk be a köztudatba, amikor is megnyertük egy barátommal az Esztergom étele főzőversenyt a Fiatal bárány combja Mátyás király ajánlásával ételkompozíciónkkal. Ezáltal már a nagybetűs szakma előtt is letettük a névjegyünket és Esztergom étlapjaira is felkerült a győztes ételünk.   

Hiszek a sorsszerű dolgokban, valami, mindig generál valamit és jött is a nem várt lehetőség. A Nautilus Hajós Bár egy meglévő hely volt, ahova nagyon szerettünk járni és egyszer csak meghallottam, hogy be akarják zárni. Elkezdtem érdeklődni és érvelni, hogy „mentsük” meg a helyet, amit immár négy éve, bérlőként üzemeltetek. De fókuszáljunk most a Cakumpakkra. A Nautilus csapatát a sajátomnak érzem és a kölcsönös ragaszkodás miatt nem akartam szélnek ereszteni a szezon végén, így kellett találnom egy megoldást. Mára bebizonyosodott, hogy három évvel ezelőtt, a Cakumpakk bérlésének kezdete nemcsak mentőövként szolgált, hanem önmagában is egy nagyon jó döntés volt részemről. Egész évben van mit csinálni, mindenkinek megmaradt a munkahelye és üzleti vállalkozásként is bevált, hiszen egy komoly vendégkörünk, törzsközönségünk alakult ki.

Esztergom egy nagy család, kis túlzással mindenki ismer mindenkit, a szakmán belül pedig biztosan. Jó értelemben terjed a hírnevünk. Mindig jobbat próbálunk nyújtani a vendégeinknek és a vendégeink meghálálják mindezt az állandó jelenlétükkel. A Cakumpakk 25-30 látogatónak kényelmes férőhelyet biztosít, a terasszal együtt pedig közel félszázan is elférnek egy időben, az asztalainknál. Mint céloztam rá, válogatott, bevált személyzettel dolgozunk.

Reggeli választékunk közel egy tucat ételből áll, ebédre az előételektől a leveseken keresztül a burgereken, főételeken át, a desszertekig minden megtalálható nálunk. Szűk, bisztróétlappal dolgozunk, magas minőségben. Próbálunk minden részletre odafigyelni és természetesen a legfontosabb a Vendég, az elégedett Vendég, aki mindig jólakottan távozik. Rendkívül sokat adunk a vizuális megjelenésre. Követjük a mai konyhai trendeket. Megjelölöm az irányokat,de a végső kivizelezést profi séfünkre, Petrovics Józsefre és az immár szintén nélkülözhetetlen Koós Lenkére és Hoffner Norbertre bízom. Persze néha vannak vakmerő ötleteim, de ilyenkor jellemzően „kihajtanak” a konyhából. Mindig a jobbra törekszünk, de a burgereink tényleg egyedülállók a környéken. Az ország több pontjáról van aki azért utazik a festői Esztergomba, hogy részese lehessen az általunk biztosított ízvilágnak. A családom besegít a cég működésébe. Feleségem, Andrea, két gyermekünk, Benedek és Boldizsár napi menedzselése mellett intézi a könyvelést, a banki feladatokat, az adminisztrációt és minden mást, ami belefér az idejébe.

Megosztom