Hemningway Étterem

Borbás Balázs és testvére, Tamás a Hemingway Étterem megálmodói és tulajdonosai, akik az ezredfordulón, 2000-ben nyitották az 1964-ben eleve étteremnek épült páratlan fekvésű éttermet, melyet immár huszonkét éve töretlen sikerrel vezetnek.

A környezet, a tó, a nádas, a vadkacsák és kedvenc íróm, Hemingway adta az ötletet a névadáshoz, aki olyan egzotikus tájakon élt és alkotott, amennyire különleges és egzotikus az éttermünk. Az eredeti afrikai, mediterrán, karibi stílusokat váltva, a tavalyi felújítással elkezdtük követni az East Coast-os, fiatalos designt és ez nagyon népszerűnek bizonyult.

 Törzsközönségünk, vendégeink között megtalálhatóak a gazdasági és politikai élet vezetői ugyanúgy, mint a művészvilág ismert alakjai. Étlapunk követi a trendeket, de a hagyományos ételek is népszerűek, sokszor évekig nem vehetjük le ezeket az étlapról. Magyar és nemzetközi ajánlataink mind a szezonális étlapunkon, mind a heti ajánlatunkban megtalálhatóak.

Teltházas Sunday brunch-ainkon túl, legújabb kezdeményezésünk Ibiza stílusú Sunset partyk szervezése. A legkelendőbb teraszos helyekért előre foglalni érdemes, és a megérkezést követően ingyenes saját parkolónkban garantált a szabad hely. Nagy öröm, hogy a főváros egyik legnépszerűbb esküvő helyszíne lettünk. Szilveszteri műsoros estélyünk idén is nagy meglepetés lesz. Különtermeink a kisebb rendezvények helyszínei, de télen is akár kétszázötven főt is tudunk fogadni, amely nyáron ötven fős teraszunkkal bővíthető, sőt a parkban is csináltunk már rendezvényt.

A belső tér romantikus pontja, téli estéken a nyílt tüzű kandallónk, amelyben a ropogó fahasábok Hemingway afrikai tábortüzét idézik. Nyári különlegesség a kétszemélyes strandkosarunk, ahol romantikus párok intim környezetben piros bakelit lemezről szóló szerelmes dalokkal költhetik el vacsorájukat. Igen, ez egy hely, ahol jó lenni és jó enni– mondta el Borbás Balázs, a Hemingway Étterem társtulajdonosa.

www.hemingway-etterem.hu

Megosztom