Kossuth 1 Pékség

„Felfrissítjük a százéves hagyományt, a II/A kerület, Kossuth Lajos utca 1. szám alatti üzletünkben. A pékséget 1952-ben államosították, de már előtte is családi pékségként üzemelt. 1990-ben a Sütőipari Vállalat privatizálta, majd ezt követően, 1995-ben vettük meg az üzletet, mint Sütőmix Kft.” – tudtuk meg Bába-Szecsei Krisztina és Bába József tulajdonostól.

Ebben az időben is mi csináltuk a kerület legszebb pékboltját, 2022-ben úgy döntöttünk, hogy új arculattal, új stílussal újraálmodjuk a Kossuth 1 Pékség és Kávézót, mind termékeink, mind a belső enteriőr tekintetében. A magánéletben is, húsz éve egy párt alkotunk és mindketten több évtizedes kereskedelmi és sütőipari múlttal rendelkezünk.

Azt tűztük ki célul és meg is valósítjuk, hogy a legjobb minőségű, hazai alapanyagokból a legmodernebb technológia segítségével ugyanakkor kézműves formában állítsuk elő a finomabbnál finomabb termékeinket. A kovásszal készült kenyeret, zsemlét, sodort kiflit vagy akár az igazi kakaóscsigát. Magyar kistermelők termékeit is forgalmazzuk. Megtalálhatóak a szintén kézműves tejtermékek, a Zilda A2-es tej, a régóta ismert Cserpes Sajtműhely és Breier Farm termékei, lekvárok, tészták, pomodorini szószok, mézek, falukrém kencék és egyéb kiegészítők. Ezeken felül tervben van az örök szerelem, a fánkok forgalmazása is

Ma már egy pékbolt elengedhetetlen velejárója a kávézás, így nagy hangsúlyt fordítunk a reggeli kávézásra is. A top minőségű Caffé Vergnano kávét forgalmazva, egy kis sarkot is kialakítottunk a Women in caffe jegyében, segítve a kávéföldeken dolgozó hölgyeket.

Társasági eseményeket is tervezünk, legyen ez könyvbemutató, kiállítás, talkshow, zene vagy bármilyen más kulturális program, amit meg tudunk valósítani, közel húsz főt kényelmesen befogadó üzletünkben.

Végül kiemelnénk, hogy a teljes környezetünk, baráti körünk összefogott, hogy segítsen sikerre vinni legújabb kezdeményezésünket. A többi rajtunk és Önökön múlik!

www.kossuth1.hu

Megosztom