Beszélgetés Hornyák Antallal, az Italia Divina tulajdonosával

Az Isteni Olaszország és a szarvasgomba hazai nagyköveteként, partnerével, a 200 évnyi tradícióval rendelkező Urbani manufaktúrával, az Italia Divina az olasz mediterrán életérzést, a Dolce Vita életmódot hirdeti.

Mitől válnak szarvasgomba esszenciát tartalmazó termékeik emlékezetes ajándékká? Erről beszélgettünk.

Így ősszel, közelítve az év vége felé, cégvezetőként sokan gondolkoznak, hogyan is összegezzék az üzleti évet, milyen módon és formában vegyék számba partnereikkel sikereiket, hogyan köszönjék meg nekik az eddigi együttműködést. Milyen figyelmességgel emlékezzenek meg úgy, hogy az kitűnjön a hagyományos módok közül.

Mi az az Önök ajándékcsomagjainak titka? 

Összecsomagoljuk az olasz életérzés esszenciáját, így bárki, aki megkapja, átélheti az isteni dolce vita életérzést akár az otthonában is. A jó borok, sajtok, fűszerek, vagy éppen az olasz konyha a gasztronómiai különlegességei mellé megismerhetnek egy olyan ízvilágot, amit  mi csak pillanat ízének nevezünk, ami megnemesítheti a hétköznapokat. 

Evidensnek tűnik, hogy megbecsülésünk jeleként valamilyen prémium minőségű bort, vagy hasonló ajándékot válasszunk, ugyanakkor gyakran ez a gesztus egyfajta mostohagyermekként az utolsó pillanatra marad, éppen az marad ki belőle, ami az ajándékozás lényege, hogy szívből válasszunk és emlékezetes élményt tudjunk nyújtani.  

Tudjuk, annak a legnehezebb ajándékot választani, akinek már mindene megvan, ilyenkor véleményem szerint adjunk élményt. Egy jó vacsora elkészítése, az olasz életérzés megélése, ugyanolyan, ha nem jobb, mint bármilyen exkluzív ajándék. Olyan, amely a későbbiekben emlékeztet bennünket arra, hogy érdemes megállítani az időt, élni egy kicsit a mának, hiszen ezek a pillanatok lesznek azok, amiket később életünk történeteként mesélhetünk. 

Hogyan kerül összeállításra egy ilyen ajándékcsomag?

A csomagokban található olasz bor, tészta, szarvasgomba, fűszer és nem utolsó sorban egy különleges recept is. Tehát már csak egy jó konyha és társaság szükséges ahhoz, hogy mindez egy tökéletes élmény alapanyagaként váljon különleges ajándékból örök emlékké.

Megosztom