Egy hely Tatán, az olasz ízek szerelmeseinek

Ha visszatekintünk a kezdetekre, akkor minden egy gyermekkori álommal kezdődött. A Veranda Étterem és Kávézó tulajdonosai egy évvel ezelőtt megtalálták és megvalósították terveiket Tatán. 

A mindig maximalizmusra törekvő üzletemberek jó érzékkel felismerték a hely adottságait, az ősfás környezet és az Öreg-tó közelsége által kínált lehetőségeket. Jól átgondolt döntéseiket lépésről lépésre hozták meg. Egy dolog azonban az indulás pillanatától teljesen nyilvánvaló volt, hogy az addig hagyományosan magyar konyhát képviselő régi étterem, új névvel és tematikus olasz kínálattal térjen vissza a tataiak életébe. Ennek a gondolatnak és az épületegyüttes stílusának köszönhető a névváltás is. A Veranda Étterem és Kávézó számos külső és belső átalakítás után nyerte el jelenlegi elegáns és a kor minden igényét kielégítő arculatát. 

Az étterem immár három különálló terme egyszerre több rendezvényt is ki tud szolgálni! Kiválóan alkalmas céges összejövetelek, konferenciák, meetingek, esküvők vagy akár workshopok lebonyolítására is. A közvetlen szomszédságában található azonos tulajdonosi körrel rendelkező Öreg-tó Hotel és rendezvénytér pedig további remek lehetőségeket kínál. A Veranda Étterem és Kávézó koktél- és grillterasza tavasztól őszig, étterme illetve mediterrán kerthelyisége pedig egész évben tökéletes helyszíne lehet esküvőknek, családi eseményeknek vagy céges összejöveteleknek.

A méltán híres Öreg-tótól mindössze 100 méterre elhelyezkedő Veranda Étterem és Kávézó hétvégente több magyar, illetve olasz sztárséffel várja az olasz ízek szerelmeseit.

Megújult, jól áttekinthető honlapján minden megtalálható, mely megkönnyíti a választást, legyen szó az étlap kínálatáról, az étterem rendezvénytermeiről, vagy korábbi eseményeiről.

Jöjjön el és töltsön el néhány csodás órát egy ízletes ebéd, esetleg vacsora mellett a nyugalom oázisában!

www.verandatata.hu

etterem@verandatata.hu

asztalfoglalás: +36 20 412 5016

Megosztom