10 éves a Kemenes Cukrászat

Kemenes Edith családjával egyetemben immár hét Kemenes Cukrászdát üzemeltet és az ünnepi jubileumra megjelentették Vanília és Fahéj Ízű Élettörténetek című könyvüket, melyben azon barátok, üzletfelek és mondhatni kollégák szólalnak meg, akik nélkül nem sikerülhetett volna a tízéves sikertörténet.

A könyvben szereplők egyfajta példaképek a Kemenes család számára, de az is biztos, hogy sokak számára lehet figyelemre méltó a Kemenes család története, akik az akadályokat, nehézségeket legyőzve, soha nem adva fel, hittel dolgoztak és küzdöttek az álmukért, amely mára már valóra vált.

Edith nem csak egy birodalmat, hanem egy családot is összetart. Férje, István, két imádott lánya, Tímea és Noémi, öt szeretett unokája, Peti, Zsuzsó, Fanni, Csongor, Botond is a siker záloga. A 21. század üzletasszonyaként, folyamatosan megújul, fejleszt, ötletekkel teli és keresi az újabb és újabb kihívásokat. A Kemenes név az elmúlt tíz évben összeforrt a megbízhatósággal, a minőséggel, legyen az sütemény, fagylalt vagy pékáru.

Kemenes Edith szerint a szeretet nélkül semmi nem működik.

„A rendkívüli lelki adományoknál értékesebb isteni ajándék a szeretet. Nélküle a tudás, a jótett és a legnagyobb áldozat is értéktelen.”

Fotók: Holozsnyai Norbert

www.kemenescukraszda.hu

Megosztom