10 éves a Kemenes Cukrászat

Egy brand, ami fiatal kora ellenére mára fogalom lett a cukrásztermékek piacán. Nemcsak ízeiben, valamint a felhasznált alapanyagok egyszerűségében és tökéletességében, hanem stílust teremtő cukrászdai megjelenésében is példamutató érték rohanó világunkban, ahol egyre nagyobb jelentősége van a szeretteinkkel töltött pillanatoknak.

A Kemenes Cukrászat 2011 tavaszán kezdte el működését Budapest közvetlen szomszédságában, Biatorbágyon. Az első években a Lipóti Pékségek beszállítójaként vált ismertté a magyar fogyasztók körében.

A kereslet gyorsan nőtt a mesterséges adalékanyagokat és tartósítószereket nem tartalmazó, hagyományos ízvilágot követő, kiváló minőségű termékek iránt. A családi vállalkozás tulajdonosai (Kemenes-Barta Edith és lányai, Tímea és Noémi) a további fejlődést és növekedést saját üzletek megnyitásával folytatták.

A Kemenes Cukrászdák a legelső pillanattól kezdve nagy népszerűségnek örvendenek a vendégek körében. Letisztult formával, stílusteremtő megjelenéssel, kreatív megoldásokkal, a személyzet kedvességével és természetesen kitűnő kínálattal üzenik, hogy ide nemcsak betérni öröm, hanem visszatérni is ajánlott.

Manapság Budapest egyre több pontján találkozhatunk már Kemenes Cukrászdákkal. Érdemes őket keresni, mert bár az alapokban mindegyik megegyezik, mégsincs két egyforma. A 10 négyzetméterestől kezdve a több 100 négyzetméteresen keresztül mindenhol megmutatta már a Kemenes, hogy a süteményei és az általa képviselt minőség nemcsak kortalan, hanem bárhol odavarázsolható köré az a hangulat, aminek alapjai valahol jóval korábban keresendőek. Erről a napokban jelenik meg a Kemenes jubileumi könyv kiadványa Vanília és fahéj ízű történetek címmel.

www.kemenescukraszda.hu

Megosztom